Openingstijden van het Keramisch Museum Goedewaagen

Heropening Keramisch Museum Goedewaagen

Aan onze bezoekers en museumvrienden,

nieuwe openingstijden
Door de COVID-19 pandemie hebben wij als museumstichting vanaf begin maart 2020 naast een lockdown van meer dan 8 maanden in samen twee periodes een qua exploitatie uiterst moeizame tijd ondergaan. Vanwege de bestaande onzekerheid over de situatie, de beperkte beschikbaarheid van medewerkers en verbouwingsplannen voor het voorgebouw van de fabriek zien wij ons gedwongen de openingstijden tot nader order ter herzien. Het museum is geopend op werkdagen van woensdag tot en met vrijdag van 12 tot 16 uur en op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur. Op verzoek van de overheid is het raadzaam het bezoek aan te melden via mail@keramischmuseumgoedewaagen.nl – en bij voorbaat niet telefonisch. In het museum houden wij ons aan de afstands- en hygiëne richtlijnen van het RIVM.

rondleidingen
Wat de rondleidingen door het museum en de fabrieksateliers betreft, geldt ook een beperking vergeleken met de tijd van voor de pandemie. Omdat in de fabriek beschermde looproutes overeenkomstig de ARBO-wet eisen ontbreken, kunnen wij als stichting door de week voorlopig geen rondleidingen door de fabrieksateliers aanbieden. Een uitgebreide rondleiding door museum en fabrieksateliers is wel in het weekend mogelijk. Dan kunnen ook meer ruimten bezocht worden dan al in de periode voor Corona mogelijk was. Aanvragen voor groepen van minimaal 4 personen dienen minimaal twee dagen van tevoren ingediend te worden en ook dit uitsluitend via mail@keramischmuseumgoedewaagen.nl. Voor door de week zijn in het inmiddels sterk uitgebreide museum wel rondleidingen eveneens op aanvrage via de mail mogelijk voor jong en oud.

informatie tentoonstellingen en collectie
Via onze Facebook-pagina Keramisch Museum Goedewaagen brengen wij zeer regelmatig nieuws over onze tentoonstellingen, de museumcollectie en de productiegeschiedenis van Nederlandse fabrieken en vormgevers.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 - 16:00 uur
Donderdag: 12:00 - 16:00 uur
Vrijdag: 12:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 13:00 - 17:00 uur
Zondag: 13:00 - 17:00 uur
1e Paasdag: Gesloten
2e Paasdag: Gesloten
Koningsdag: Gesloten
Hemelvaartsdag: Gesloten
1e Pinksterdag: Gesloten
2e Pinksterdag: Gesloten

Let op! In verband met de kerstvakantie zijn wij vanaf 23 december 2021 t/m 4 januari 2022 gesloten.